شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 17 پنجشنبه 8:30 تا 14

: انتخاب زبان Fa / En

آدرس:

تهران، سعادت آباد، خیابان گل آرا، خیابان ارغوان، پلاک 107، واحد 2

تلفن:

فریم درب اتوماتیک

@title

فریم درب اتوماتیک

در این مقاله از سایت تهران در آسیا درباره در لولایی فریم دار توضیح دادیم همراه ما باشید. 

فریم درب اتوماتیک یکی از مهم ترین بخش ها و قطعات انواع درب های اتوماتیک می باشد. در واقع هر چهار چوبی برای ایستایی و محکم ماندن به یک فریم یا همان قاب نیازمند است. اکثر درب های اتوماتیک در انواع مختلف، بدون فریم ، مانایی و استحکام خود را از دست می دهند و کارایی ندارند. فریم درب اتوماتیک یا همان قاب، می توان از جنس مواد مختلف و با اشکال مختلفی وارد بازار شود. درب اتوماتیک با فریم چکشی، فریم آلومینیومی، استیل و ... از انواع درب های اتوماتیک با فریم می باشند. حالا قبل از اینکه با انواع فریم درب اتوماتیک آشنا شوید بهتر است با انواع درب اتوماتیک و انواع آن ابتدا آشنایی پیدا نمایید.


درب اتوماتیک چیست؟

درب اتوماتیک یکی از تجهیزات امنیتی و حفاظتی است که امروزه استفاده از آن نه تنها محدود به امنیتی بلکه به تمامی منازل و فروشگاه های کوچک و بزرگ نیز راه پیدا کرده است. درب های اتوماتیک بدون نیاز به هیچگونه نیروی انسانی باز و بسته می شوند. به همین دلیل است که به آن ها درب اتوماتیک می گویند. استفاده از انواع ریموت ها و نصب چشمی ها و سنسورها بر روی درب اتوماتیک، یکی از مهم ترین عواملی است که عملکرد درب های اتوماتیک را به همراه دارد. درب های اتوماتیک در مکان های مختلف و به دلایل مختلفی برای ورودی های مختلف نصب و راه اندازی می شوند. به عنوان مثال جلوگیری از سرقت، کنترل تردد ، حفظ انرژی پخش شده در فضا و ... همگی از موارد استفاده از یک درب اتوماتیک می باشد. حالا با هم ببینیم که موارد تخصص استفاده از یک درب اتوماتیک به همراه فریم درب اتوماتیک گزینه هایی هستند.


کاربردها و موارد استفاده از انواع درب اتوماتیک

درب های اتوماتیک در حوزه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این حوزه ها، استفاده از درب اتوماتیک به منظور برقراری امنیت در مکان هایی با اهمیت تردد بالا می باشد. مکان هایی مانند نیروگاه های اتمی، ورودی پادگان و مجتمع ها اطلاعاتی و نظامی، همگی از مواردی هستند که انواع درب های اتوماتیک به منظور کنترل تردد و حفظ امنیت در آنجا نصب و راه اندازی می شوند.

حوزه ی بعدی که انواع درب اتوماتیک در آن ها کاربرد زیادی دارد حوزه های صنعتی می باشد. مکان هایی مانند کارخانه ها، سوله ها و آزمایشگاه ها، مکان هایی هستند که در حوزه های صنعتی از انواع درب اتوماتیک استفاده می کنند. سوپرمارکت ها، مراکز خرید، هایپر مارکت ها، هتل ها، شهربازی ها و ... همگی از مکان هایی هستند که در حوزه ی رفاهی، از انواع درب اتوماتیک برای کنترل تردد استفاده می کنند. و در آخر مکان های اداری، بانک ها و ... نیز از جمله ی موارد ساختمانی هستند که از درب های اتوماتیک در ورودی خودشان استفاده می کنند.

درب های اتوماتیک، مخصوصا درب های منحنی، عملکردی دارند که از باز ماندن طولانی مدت درب بر روی ورودی جلوگیری می کنند. این ویژگی باعث می شود که از اتلاف انرژی موجود در فضا مانند انرژی گرمایشی و سرمایشی، به راحتی جلوگیری شود. زیبایی ظاهری انواع فریم درب های اتوماتیک یکی از موارد است که بر انتخاب آن ها و هماهنگی این درب ها با نمای ظاهری ساختمان تاثیر زیادی دارد.این درب ها تاثیر بسیار زیادی نیز بر روی نمای بیرونی ساختمان ها دارند.


انواع درب های اتوماتیک و کاربرد آن ها

همانطور که گفتیم درب های اتوماتیک در انواع و اشکال مختلفی بر اساس ظاهر و عملکرد، وارد بازار می شوند. انواع درب های اتوماتیک عبارت اند از : درب اتوماتیک لولایی، درب اتوماتیک تاشو، درب اتوماتیک شیشه ای، درب اتوماتیک گردان، درب اتوماتیک ضد سرقت و دود و ...


فریم درب اتوماتیک چیست؟

فریم درب اتوماتیک، همان قابی است که دور تا دور انواع درب ها قرار گرفته و باعث نگهداری درب می شود. فریم ها در انواع مختلفی و با موارد مختلفی تولید و عرضه می شوند. البته درب های اتوماتیک هم می توانند با فریم و هم بدون فریم تولید شوند. در ادامه شما را با انواع فریم درب اتوماتیک آشنا خواهیم کرد .


انواع فریم درب اتوماتیک

فریم های اتوماتیک در دو جنس آلومینیومی و استیل وارد بازار می شوند. حالا با هم برویم این دو فریم درب اتوماتیک را با یکدیگر از جهات مختلف بررسی نماییم.


تفاوت فریم درب اتوماتیک استیل و آلومینیومی در فرآیند تولید

اولین و مهم ترین ویژگی استیل ها در برابر فریم درب اتوماتیک آلومینیومی این است که فریم درب اتوماتیک استیل به نسبت فریم درب اتوماتیک آلومینیوم بسیار نازک تر می باشد. اما این موضوع برای فریم درب اتوماتیک استیل یک ضعف محسوب نشده و اتفاقا فریم درب اتوماتیک استیل دارای یکپارچگی و صیقل بیشتری می باشد. به فریم های استیل فریم های خمیده هم می گویند و دلیل این نامگذاری این است که در تهیه ی فریم درب اتوماتیک استیل، از ورقه های استیل خمیده استفاده می شود. روش تولید فریم درب اتوماتیک آلومینیومی به این صورت است که آلومینیوم با مقدار معینی تحت فشار دستگاه های بسیار قوی قرار گرفته و فریم مورد نظر تولید می شود. در واقع این فریم ها همان پروفیل های موجود در اطراف درب های اتوماتیک می باشند.


بررسی تفاوت های فریم درب اتوماتیک آلومینیوم با استیل در ویژگی های فنی

فریم درب اتوماتیک استیل مقاومت زیادی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف دارد. یعنی این مدل فریم ها در برابر فشار زیاد، رطوبت و باد و باران، مقاومت داشته و دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شوند. این در شرایطی است که فریم درب اتوماتیک آلومینیومی نیز یکی از فریم های مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی است اما مقاومت استیل به نسبت آلومینیوم طبیعتا بیشتر خواهد بود. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که پس چرا فریم درب اتوماتیک آلومینیوم پرطرفدار تر و پرفروش تر از فریم درب اتوماتیک استیل است، دلیل آن قیمت و هزینه ی پایین تری است که مشتری بابت فریم های آلومینیومی پرداخت می نماید. نهایتا در تمجید از فریم درب اتوماتیک استیل این راهم بد نیست بدانید که این فریم ها قابلیت ساحت به صورت ضد ضربه و ضد گلوله را نیز دارا هستند.


بررسی تفاوت های فریم درب اتوماتیک آلومینیوم با استیل در ویژگی های ظاهری

اگر نگاهی به انواع فریم درب اتوماتیک اطرافتان بیاندازید، متوجه خواهید شد که اکثرا از رنگ طبیعی آلومینیوم و استیل برای فریم درب اتوماتیک خود استفاده کرده اند.. اما اگر یک درصد، مشتری بخواهد رنگ فریم درب اتوماتیک هماهنگ با درب مورد نظر، تغییر کند، فریم درب اتوماتیک استیل بهترین گزینه برای رنگ آمیزی می باشد. در نهایت با حفظ احترام برای فریم درب اتوماتیک آلومینیومی، باید بگوییم که فریم های استیل زیبایی ظاهری بیشتری دارند و ظاهر صیقل خورده ی آن ها دل هر مشتری را به سرعت خواهد ربود.


آیا درب های اتوماتیک بدون فریم نیز در بازار موجود است؟

پاسخ سوال بالا، بله است!

حالا که با هم خواندیم فریم درب اتوماتیک چه ویژگی هایی دارد، بد نیست بدانید که بعضی از مشتریان تمایل دارند که درب اتوماتیک مورد نظرشان بدون فریم نصب و راه اندازی شود. البته این انتخاب، حسن ها و بدی های مخصوص به خود را دارد که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت :

اولین ویژگی که مشتریان را به سمت درب های فریم لس یا همان بدون فریم سوق می دهد، زیبایی درب های بدون فریم است. به طور کلی با یک نگاه سطحی به تمامی وسایل اطرافتان، شما هم متوجه خواهید شد که طراحی و عرضه ی کلیه ی تجهیزات و محصولات به طور قابل توجهی به سمت فریم لس بودن در حال پیشروی است. بهر حال درب های بدون فریم زیبایی خاصی دارند و افرادی که صرفا زیبایی درب اتوماتیک برایشان اهمیت دارد، انتخابشان صد در صد درب اتوماتیک فریم لس می باشد.

اما خوب ! همه می دانیم که برای انتخاب محصول کاربردی مانند درب اتوماتیک، تنها زیبایی حرف اول را نمی زند. کیفیت و عملکرد درب، مهم ترین گزینه در انتخاب آن بوده و هست. درب هایی که دارای فریم هستند به دلیل چارچوب و درز بندی که دارند، انرژی های سرمایشی و گرمایشی محیط را به خوبی در فضا نگه داشته و خیال مشتری از برقراری امنیت در محیط مورد نظرش با درب های اتوماتیک فریم دار، آسوده خواهد شد. با توجه به دلایل مطرح شده، دغدغه ی اکثر مشتریان این است که فریم درب اتوماتیک مورد نظرشان استیل باشد یا آلومینیوم!


مقایسه ی قیمت درب فریم دارد و در بی فریم

کافیست دو لیست قیمت از یک در فریم دار و یک در بی فریم را جلوی شما بگذارند. بله! تفاوت آنچنانی در قیمت تمام شده ی محصول مشاهده نخواهد شد. دلیلش هم این است که یک در لولایی فریم دار و یا هر در فریم دار دیگری برای نصب و راه اندازی، هزینه های ساخت مربوط به فریم را داراست. در مقابل، درست که درب های بدون فریم، هزینه ی ساخت فریم با استیل یا آلومینیوم را ندارند، اما به همان نسبت ضخامت و گرم شیشه ی استفاده شده در این درب های نیز باید بیشتر باشد تا بتواند از یک استحکام نسبی بیشتری برخوردار شود. در واقع یک درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم باید ضخامتی به اندازه ی 12 میلیمتر داشته و شیشه ی آن برای مقاوم تر شدن با حتما لعاب دار شود.

حالا که متوجه شدیم هیچ تفاوت چشمگیری در قیمت یک درب اتوماتیک فریم دار و بدون فریم وجود ندارد، باید ببینیم که هر شخصی برای انتخاب درب اتوماتیک مورد نظرش، چه ویژگی هایی را در نظر دارد. به لحاظ زیبایی بصری، درب اتوماتیک بدون فریم یکی از بهترین گزینه هاست. اما کسی که امنیت و مقاومت یک درب اتوماتیک برایش حرف اول را می زند، بهتر است که یک درب اتوماتیک فریم دار انتخاب نماید. چون درب های بدون فریم در گوشه ها بسیار حساس هستند و خیلی زود و بر اثر ضربه، دچار شکستگی و از کار افتادگی می شوند.

پیشنهاد مطالعه : درب رولاب 


انواع فریم درب اتوماتیک شیشه ای چه ویژگی هایی دارند

درب اتوماتیک شیشه ای یکی از پرطرفدار ترین انواع درب اتوماتیک در کل دنیا محسوب می شود. بودن فریم و قاب در یک درب اتوماتیک شیشه ای یکی از ویژگی هایی است که مقاومت و کارایی این درب را چندین برابر می کند. فریم درب اتوماتیک شیشه ای می تواند مانن تمامی فریم ها جنس استیل و یا آلومینیوم باشد. بر خلاف زیبایی و مقاومت بالاتر فریم درب اتوماتیک استیل، اما گزینه ی انتخابی برای فریم درب اتوماتیک شیشه ای ، فریم های آلومینیومی هستند. دلیل این انتخاب این است که فلز آلومینیوم به نسبت فلز استیل سبک تر بوده و همین گزینه برای سوار کردن آن بر روی یک درب از جنس شیشه به منظور فریم درب اتوماتیک شیشه ای، کافی می باشد. ضخامت شیشه ی استفاده شده در انواع درب های اتوماتیک شیشه ای معمولا 19 میلی متر می باشد.

گفته بودیم که درب های شیشه ای چه به صورت اتوماتیک و چه به صورت معمولی، در قسمت ها گوشه دچار ضعف هستند. وجود یک فریم برای درب اتوماتیک شیشه ای، ضعف این مدل درب ها را در قسمت های گوشه ی درب از بین می برد و مانع شکستگی و یا ترک برداشتن شیشه ی درب خواهد شد.

یکی دیگر از مزایای استفاده از فریم درب اتوماتیک شیشه ای، این است که قرار گرفتن فریم دور تا دور درب، تمامی درزهای خالی اطراف درب را گرفته و همین موضوع از بروز گرد و غبار به داخل محوطه و یا خروج انرژی سرمایشی و گرمایشی به بیرون از محوطه جلوگیری می نماید.


انواع فریم درب اتوماتیک شیشه ای

نه تنها فریم درب های اتوماتیک شیشه ای بلکه تمامی فریم ها، انواع مختلفی دارند که این انواع عبارت است از : فریم درب اتوماتیک بغلی، فریم کفی، فریم U شکل برای پوشش دهی درزهای درب، فریم کاور، فریم درپوش و فریم PGF1، فریم PGF2، فریم PGF3 و .... .

ابعاد فریم استفاده شده در انواع درب های اتوماتیک

گفتیم که فریم های آلومینیومی بیشترین کاربرد را در بین فریم های دیگ دارند. حالا برای درب های اتوماتیک شیشه ای با وزن کم ، از یک فریم آلومینیومی با اندازه ی 3.5 سانتی متر و برای درب های اتوماتیک هیلی پهن از فریم آلومینیومی 6 سانتی متری استفاده می شود.

امیدواریم که اطلاعات داده شده توانسته باشد شما را برای انتخاب بهترین فریم درب اتوماتیک یاری کند.